HUR STARTADE NORDICHIGH?

NordicHigh är ett skandinaviskt företag som fokuserar på pris och kvalitet. Vi har märkt att man antingen behövt betala ett dyrt pris för en bastufilt eller kompromissa med kvaliteten och köpa en billig som inte har samma effekt – utan att veta om det är nåt för en.

Därför uppstod NordicHigh. Vi har tillverkat en bastufilt av högsta kvalitet, till ett pris som passar alla. Dessutom ger vi 30 dagars nöjdhetsgaranti. Det gör vi eftersom vi litar på våra kunder och vi vet att det kan vara dyrt om det visar sig att inte vara nåt för en.

I dag tillhandahåller vi bastufiltar till diverse butiker och kliniker. Skriv ett mejl till info@nordichigh.se om du vill bli återförsäljare.

Infraröd bastustavla - Pro i en bärväska
Botten av infraröd bastustavla Pro och logotypen kan ses
”VÅRA BASTUFILTAR ÄR TILLVERAKDE AV NOGGRANT UTVALDA MATERIAL”

Våra bastfiltar är tillverkade av noggrant utvalda material och med fokus på överlägsen komfort och funktion. Vi förstår hur viktigt det är att hålla kostnaderna nere, så att du kan få den ultimata bastuupplevelsen utan att spränga budgeten.

NordicHigh är din pålitliga partner som ger dig kvalitet, stil och värde i varenda filt. Oavsett om du är en inbiten bastubadare, wellness-entusiast eller bara letar efter den perfekta bastufilten för att komplettera din hemmaoas så är vi här för att uppfylla dina behov.

DÄR KVALITET OCH PRIS GÅR HAND I HAND

Kompromissa inte med kvaliteten, och låt inte priset hindra den ultimata bastuupplevelsen. Välj NordicHigh – där kvalitet och pris går hand i hand.

Vi tillhandahåller bastufiltar till diverse butiker och kliniker. Skriv ett mejl till info@nordichigh.se om du vill bli återförsäljare.